Hallå!!

Hej klassen!
Hoppas ni har ett kanonlov än så länge, det har jag, man får vara uppe hur länge man vill fastän det är bara tisdag jippie!! =0) Sitter här och grejar med lite bilder men har dock lite problem med att lägga upp dom på ett och samma inlägg.. så någon får gärna lära datasnillet Hanna hur man bloggar!
Ha ett fortsatt gött lov!
Peace out!

Några i gänget


Tove


Jonna


Temadag på Löftis - Darwin i fokus


Vi övar Bossan på Jazzen.

http://www.youtube.com/watch?v=dCWE3KOOAHo

Höstlov

Ville bara önska ett sjukt bra lov till alla mina goa klasskompisar :D Hoppas ni får det riktigt skönt och kanske till och med hinner vila lite så kommer vi tillbaka med energin på topp efter en vecka!

Pussokram Eva

Den onda cirkeln...

Hej! Sitter här för mig själv med en kopp te och lite jordgubbssorbet i handen. När ska den onda cirkeln ta slut?! Kommer de alltid vara någon i klassen som är sjuk?!  
Jag har ingen feber längre (vilket är mycket skönt) så nu är de bara halsen och huvudet. Vet ej om jag kommer till skolan på torsdag och fredag, beror på hur halsen mår. Men samtidigt känns de så "töntigt" att bara vara hemma för att man har ont i halsen, men vad ska man göra?!:P
Ha de bäst!!
Pussokram //B

OBS: Lucia är fredlig.

   Kroppar trötta som bly. Tankar stela som nyinköpt resår. Humör sträva som taggtrådar.
   Kanske är det bara måndag. Kanske är det bara förkylningar. Kanske. -Men, det är nu vi måste slåss mot allt negativt. Vi ska ju för fan dansa oss genom vintern tillsammans.
   Så ta med ett glatt humör till skolan, det är det minst klychiga vi kan göra!

/Johanna C

Bra att ha

Hej hej:)

Surfade runt här om dagen och letade dansskolaor när jag stötte på denna smarta hemsida! check it out...

www.dancers.in

Ha en fortsatt bra helg så ses vi på måndag
Kramar


Och så vart det min tur att bli sjuk...

I helgen kände jag verkligen bara för att slappa eftersom jag inte gjort detta på evigheter. Helgen gick och jag hade egentligen inte gjort något annat än att vara med mina kompisar och Adam samt gått och lagt mig någorlunda i tid.

På måndag morgon vaknade jag som vanligt av att klockan ringde och märkte att min hals var svullen. ”Konstigt” tänkte jag och gick upp, ”det är nog bara en sån där morgonsak”. När jag väl var i skolan kände jag hur min kropp egentligen inte orkade värma upp, utan heldre gärna ville ligga där på golvet som en amöba och sova.

Efter moderna kom jag på att jag faktiskt kanske inte borde träna mer eftersom jag fortfarande hade lite ont i halsen. Men jag var ju trots allt en av dom få som än inte hade drabbats, så ”lite balett vid stången har ju ingen dött av” tänkte jag, ”sen kan jag sätta mig”. Ah visst... Självklart kunde man ju inte hoppa av efter halva lektionen. Har jag vart med på ena halvan kan det ju inte skada av att vara med den andra, det var ju trots allt lunch efteråt. ;)

När danshistorian var slut skulle jag, Eva, Bona och Therese till Ullared och det var under den tiden min hals blev värre och min kropp segare. På kvällen när jag kom hem kändes det inte alls bra, min hals var supersvullen och gjorde ont samtidigt som jag var enormt trött. Att vara borta från skolan en eller två dagar för att man är sjuk har väll ingen heller dött av. Ni får berätta om vi har gjort något nytt bara. (A) Jag är förhoppningsvis på bättringsväg nu. :)

För övrigt hade vi en trevlig tripp till Ge-Kås med mycket prat, vägläsning, bländande sol och lite sovande på hemvägen ;) Vi fick till och med köra i 120km/h lagligt :D (Blev lite avis på din elefant Evy men jag och Stini döpte min ödla till Stig, de du;) )

Ha det bra alla så ses vi förhoppningsvis tomorrow<3
/Dalia


Sjuk klass?

Det är svårt att undvika att bli sjuk när man i klassen är så tighta med på varandra. Då menar jag att vi svettas, rullar runt på golvet (i varandras smuts), duschar (om nu det kan vara så farligt), går på samma toaletter, masserar varandra, kramas och äter ihop. Har jag glömt något? I vilket fall är vi faktiskt rätt intima med varandra.

Om bara någon utifrån hade kommit in när Sven och Linnea "smiskade" på mina lår och rumpan här omdagen hade dem säkerligen rynkat på näsan, eller när vi ska greppa tag om höfter, massera innanlåren osv.

Vi är rätt intima med varandra. Dem flesta är inte vana vid den sortsens närhet, det är på sin höft en handskakning och hur skönt kan det vara? Den brukar oftast vara för hård, svettig eller tam.

Vi går i skolan, dansar, kvider lite (av strecth) och tar på varandra. Bättre kan man väl inte ha det?
Och visst är det väl så att utan beröring så dör man? Det lär ju inte vi göra. Inte på ett tag i alla fall.

Som sagt är det därför inte konstigt att nästan alla blir sjuka inom loppet av två veckor. Dem som inte blir sjuka alls i klassen har väl inte fått tillräckligt med beröring eller så har hon bara extremt bra immunförsvar.

Jag önskar alla mina klasskamrater en mycket trevlig intim och frisk helg.
Kramar
Camilla


Lite bilder...

mer bilder kommer!!

RSS 2.0